Μίγματα Αρτοποιίας

Previous slide
Next slide
Allgrain DarkPlus

Συμπύκνωμα 50% πολύσπορο για την παρασκευή σκουρόχρωμων πολύσπορων αρτοσκευασμάτων υψηλής διατροφικής αξίας.

Tempo mix

Συμπύκνωμα 50% για την παραγωγή πολύσπορου ψωμιού με κολοκυθόσπορο.

Vitrine (3,5kg – 15kg – 25kg)

Μείγμα σπόρων για την διακόσμηση αρτοσκευασμάτων.

Amigo Chiapatta Λευκή – Σκούρα

Συμπύκνωμα 10% για την παρασκευή προϊόντων τύπου Chiapatta – ιταλικών ψωμιών, σε ανοιχτό και σκούρο χρώμα.

Προζύμη Σίτου (3.8kg – 15kg)

Αποξηραμένο προζύμι σε σκόνη για τον εμπλουτισμό σε γεύση και άρωμα όλων των αρτοσκευασμάτων.

Σίκαλη mix

Συμπύκνωμα 50% με προζύμι για παραγωγή ψωμιού σικάλεως.

Club Mix

Μείγμα 100% για παραγωγή ψωμιού για τοστ.

Donuts Mix

Μείγμα 100% για παραγωγή donut με την προσθήκη μαγιάς και νερού.

Brioche Mix

Μείγμα 100% για την παρασκευή Brioche και βάση για γλυκές και αλμυρές ζύμες με την προσθήκη μόνο νερού και μαγιάς.

Corn Mix

Συμπύκνωμα 50% για την παρασκευή προϊόντων καλαμποκιού (ψωμί, κουλουράκια, κριτσίνια).

Edmund

Συμπύκνωμα 50% για γερμανικό σκούρο χωριάτικο ψωμί με συμπαγή και βαριά δομή.

FlaxBrot

Συμπύκνωμα 50% για ψωμί με λινάρι πλούσιο σε Ω3 απαραίτητα λιπαρά.

Insel

Συμπύκνωμα 50% για ψωμί με κριθάρι για παραγωγή παξιμαδιών και κουλούρας.

FullBrot

Συμπύκνωμα 50% για ψωμί ολικής άλεσης.

Dinkelbrot
Έτοιμο μίγμα για την παραγωγή ψωμιού Ντίνκελ.
Ηπειρωτικό
Συμπύκωμα 70% για παραδοσιακό προζυμένιο ψωμί.
Κουλούρι Θεσ/νίκης

Έτοιμο μείγμα για την παρασκευή κουλουριού τύπου Θεσ/νίκης με την προσθήκη νερού μαγιάς.

Κριτσίνι τυριού
Έτοιμο μίγμα για την παρασκευή κριτσινιού τυριού, με την προσθήκη κρασιού, λαδιού, τυριού Reggato και μαργαρίνης.
Κριτσίνι Σίτου

Έτοιμο μείγμα για την παρασκευή κριτσινιού σίτου με την προσθήκη λαδιού και μαργαρίνης.