Συμπύκνωμα 50% πολύσπορο για την παρασκευή σκουρόχρωμων πολύσπορων αρτοσκευασμάτων υψηλής διατροφικής αξίας.
Συμπύκνωμα 50% για την παραγωγή πολύσπορου ψωμιού με κολοκυθόσπορο.
Μείγμα σπόρων για την διακόσμηση αρτοσκευασμάτων.
Συμπύκνωμα 10% για την παρασκευή προϊόντων τύπου Chiapatta – ιταλικών ψωμιών, σε ανοιχτό και σκούρο χρώμα.
Αποξηραμένο προζύμι σε σκόνη για τον εμπλουτισμό σε γεύση και άρωμα όλων των αρτοσκευασμάτων.
Συμπύκνωμα 50% με προζύμι για παραγωγή ψωμιού σικάλεως.
Μείγμα 100% για παραγωγή ψωμιού για τοστ.
Μείγμα 100% για παραγωγή donut με την προσθήκη μαγιάς και νερού.
Μείγμα 100% για την παρασκευή Brioche και βάση για γλυκές και αλμυρές ζύμες με την προσθήκη μόνο νερού και μαγιάς.
Συμπύκνωμα 50% για την παρασκευή προϊόντων καλαμποκιού (ψωμί, κουλουράκια, κριτσίνια).
Συμπύκνωμα 50% για γερμανικό σκούρο χωριάτικο ψωμί με συμπαγή και βαριά δομή.
Συμπύκνωμα 50% για ψωμί με λινάρι πλούσιο σε Ω3 απαραίτητα λιπαρά.
Συμπύκνωμα 50% για ψωμί με κριθάρι για παραγωγή παξιμαδιών και κουλούρας.
Συμπύκνωμα 50% για ψωμί ολικής άλεσης.
Έτοιμο μείγμα για την παρασκευή κουλουριού τύπου Θεσ/νίκης με την προσθήκη νερού μαγιάς.
Έτοιμο μείγμα για την παρασκευή κριτσινιού σίτου με την προσθήκη λαδιού και μαργαρίνης.