Μίγματα Αρτοποιίας


Kατάλογος Προϊόντων
Συσκευασίες 15 και 25 κιλών

  • Allgrain - Allgrain DarkPlus - Συμπύκνωμα 50% Πολύσπορο (Ανοιχτόχρωμο - Dark) για την παρασκευή ανοιχτόχρωμων και σκουρόχρωμων πολύσπορων αρτοσκευασμάτων υψηλής διατροφικής αξίας. 
  • Vitrine (3.5kg -15kg – 25 kg) - Μίγμα Σπόρων για την διακόσμηση αρτοσκευασμάτων. 
  • Amigo Chiapatta - Συμπύκνωμα 10% για την παρασκευή προϊόντων τύπου Chiapatta - ιταλικών ψωμιών, σε ανοιχτό και σκούρο χρώμα. 
  • Προζύμι Σίτου - Αποξηραμένο προζύμι σε σκόνη για τον εμπλουτισμό σε γεύση και άρωμα όλων των αρτοσκευασμάτων. 
  • Σίκαλη Mix - Συμπύκνωμα 50% με προζύμι για παραγωγή ψωμιού σικάλεως. 
  • Club Mix - Μίγμα 100% για παραγωγή ψωμιού για Τοστ . 
  • Brioche Mix - Μίγμα 100% για την παρασκευή Brioche και βάση για γλυκές και αλμυρές ζύμες με την προσθήκη μόνο νερού και μαγιάς. 
  • Mac Mix - Συμπύκνωμα 50% για ψωμί Hamburger, Sandwich, Soft Rolls. 
  • Corn Mix - Συμπύκνωμα 50% για την παρασκευή προϊόντων καλαμποκιού (ψωμί, κουλουράκια, κριτσίνια). Πλούσιο σε ηλιόσπορο 
  • Edmund - Συμπύκνωμα 50% για Γερμανικό Σκούρο Χωριάτικο Ψωμί με συμπαγή και βαριά δομή. 
  • FlaxBrot - Συμπύκνωμα 50% για ψωμί με λινάρι πλούσιο σε Ω3 απαραίτητα λιπαρά. 
  • Insel - Συμπύκνωμα 50% για ψωμί με κριθάρι για παραγωγή παξιμαδιών και κουλούρας. 
  • FullBrot - Συμπύκνωμα 50% για ψωμί ολικής άλεσης. 
  • Ηπειρώτικο - Συμπύκνωμα 70% για παραδοσιακό προζυμένιο ψωμί.